Skip to content

All you can eat Den Haag

Als u gek bent op eten dan moet u zeker een bezoek brengen aan ons all you can eat restaurant in Den Haag? Wok Happy Garden biedt onbeperkt eten in Den Haag aan, dus u kunt zoveel gerechten proeven als u wilt. Of u nu in de stemming bent voor de Chinese, Thaise of Indonesische keuken, wij hebben iets om uw smaakpapillen te bevredigen. Onze getalenteerde koks bereiden uw maaltijd voor met verse ingrediënten. Kom dus vandaag nog naar Wok Happy Garden!

All you can eat Den Haag – Veel voor weinig!

Als u op zoek bent naar een voordelig restaurant, dan bent u bij Wok Happy Garden aan het juiste adres. Voor slechts €21,50 per persoon kunt u genieten van onbeperkt eten in Den Haag. Dat klopt, zoveel als u wilt! Dus neem uw vrienden en familie mee en leef jezelf uit. Wij garanderen dat u ons restaurant niet zult verlaten met honger.

Proef verschillende gerechten uit de Aziatische keuken

De Aziatische keuken is niet meer weg te denken. Wokken is een populaire manier van eten bereiden in China, Thailand en Indonesië. Deze manier van koken geeft de gerechten een unieke smaak. Als u naar ons restaurant komt, kunt u zien hoe de chef uw maaltijd voor u kookt. En natuurlijk kunt u ook kiezen welke ingrediënten in uw gerecht gaan. Dus als u iets nieuws wilt proberen, kom naar Wok Happy Garden!

Groepsarrangement all you can eat Den Haag

Voor groepen hanteren wij een speciale prijs. Ons groepsarrangement voor all you can eat in Den Haag is bedoeld voor groepen van minimaal 10 personen. Zo krijgt de groep 2,5 uur de tijd om onbeperkt te eten en te drinken (denk aan wijn, bier, frisdrank etc.). En dat voor slechts €30,95 per persoon. Op de vrijdag en weekenden hanteren wij een prijs van €32,95.

Keuze uit meer dan 100+ verschillende gerechten!

Wok Happy Garden bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend om het heerlijke eten. Maar wist u dat wij ook een breed scala aan gerechten hebben? We hebben meer dan 100 verschillende gerechten op onze menukaart staan! Er is dus voor ieder wat wils. Reserveer vandaag nog een all you can eat arrangement en proef uit deze honderden verschillende gerechten!

All you can eat Den Haag

Contact

Vragen over ons restaurant in Den Haag of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 070 397 7978 of stuur een mail naar info@wokhappygarden.nl. Natuurlijk kunt u ook gerust langskomen om uw vragen te stellen. Adres: Forellendaal 308-310, 2553 LM Den Haag. Blijf op de hoogte van ons restaurant door ons te volgen op Facebook!