Skip to content

Chinees restaurant in de buurt

Als u op zoek bent naar een heerlijke en authentieke Chinese maaltijd, breng dan een bezoek aan ons Chinees restaurant in de buurt. Wij zijn het beste Chinese restaurant in Den Haag, en we serveren enkele van de meest verrukkelijke gerechten die er zijn. Van Szechuan kip tot Peking eend, we hebben voor ieder wat wils! Dus kom vandaag nog langs om lekker te eten met uw vrienden of familie.

Afhalen bij ons Chinees restaurant in de buurt

Als u haast heeft, bieden wij ook afhaalmaaltijden aan zodat u onderweg van ons eten kunt genieten. We weten hoe druk het leven kan zijn, dus we willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om van onze gerechten te genieten. Bel ons vandaag nog en we hebben uw maaltijd in een mum van tijd klaar. Natuurlijk kunt u ook bestellen via Thuisbezorgd en wordt de bestelling afgeleverd aan huis.

All you can eat Chinees restaurant in de buurt

Als u echt honger heeft, kom dan naar ons all you can eat Chinees restaurant in de buurt! Voor slechts €24,95 kunt u genieten van al uw favoriete Chinese gerechten zoveel u wilt. Ons buffet is elke dag geopend van 17:00 uur, dus kom langs wanneer u honger heeft. Wij garanderen dat u tevreden met een volle buik zult vertrekken!

Chinese en Indische gerechten

Wok Happy Garden is geen typisch Chinees restaurant. We serveren niet alleen traditionele Chinese gerechten, maar we hebben ook een selectie van Indische gerechten. Dus als u in de stemming bent voor iets anders, kom dan onze kip masala of onze groente samosas proberen.

Chinees restaurant in de buurt

Altijd verse ingrediënten!

Elke dag worden er verse ingrediënten geleverd door onze vaste leveranciers. Zo weten we dat ons eten altijd van de beste kwaliteit is. We gebruiken alleen de beste ingrediënten in onze gerechten en besparen nooit op smaak of versheid.

Contact

Vragen over ons Chinees restaurant in de buurt of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 070 397 7978 of stuur een mail naar info@wokhappygarden.nl. Natuurlijk kunt u ook gerust langskomen om uw vragen te stellen. Adres: Forellendaal 308-310, 2553 LM Den Haag. Blijf op de hoogte van ons restaurant door ons te volgen op Facebook!